Ádám T. Judit – dietetikus

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen dietetikus szakon, kiváló minősítéssel. Szakmai gyakorlatomat hazai kórházakban, valamint ösztöndíjasként Hollandiában töltöttem egy gyermekekkel foglalkozó alapítvány gyakornokaként. Már egészen a kezdetektől ez a korosztály érdekelt leginkább, szakdolgozatomat a gyermekkori elhízás témájában írtam. Diplomám megszerzése után a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinikán kaptam állást, így 2012 óta itt szereztem gyakorlatot elsősorban a vesebetegségek, a cukorbetegség és az elhízás terápiájának területén.

Saját gyermekeim születése, gondozása és táplálása során olyan kiegészítő tudásra, tapasztalatra és gyakorlatias hozzáállásra tettem szert, melynek köszönhetően a korábbinál nagyobb empátiával és segítségnyújtással támogathatom a hozzám forduló családokat.

Jelenleg az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának perinatális szaktanácsadó képzését végzem, hogy további naprakész tudást és gyakorlatot szerezzek a segítő beszélgetés és a szülés, születés körüli tanácsadás tekintetében.

Amivel fordulhattok hozzám:

Fogantatás előtti étrend, várandósok étrendje és életmódja, kapcsolatteremtés a magzattal, szülésfelkészítés, szoptatástámogatás, szoptatás alatti anyai étrend, szülő-csecsemő kommunikáció, hozzátáplálás, kisgyermekek étrendje. Speciális étrendek közül a különböző gyermekkori vesebetegségek, a cukoranyagcsere zavarai, a túlsúly és az elhízás a kiemelt területeim.

Elérhetőségeim: www.judiet.hu, facebook.com/judiet.hu